Netwerkevent digitale connectiviteit op zee 24 juni

Graag nodigen we je uit voor het netwerkevent van het Connectivity Fieldlab North Sea (CFNS) op vrijdag 24 juni 2022 vanaf 12 uur in Stellendam. Met het CFNS wil Rijkswaterstaat de ontwikkeling van digitale connectiviteit op zee aanjagen. Ons doel is dat mensen en apparaten in 2030 overal op het Nederlandse deel van de Noordzee met elkaar kunnen communiceren. Hier kan jij ons bij helpen! Want of je nu een techneut, beleidsmaker, student, onderzoeker, start-up of gevestigd bedrijf bent: jouw kennis, ervaring, vragen en twijfels zijn onmisbaar voor ons.

Tijdens het event vertellen we meer over wat het CFNS doet en waarom we dat doen en het vormt de aftrap voor een nieuw kennisnetwerk dat jou aan de juiste kennis en contacten helpt om je connectiviteitsvraagstukken op te lossen. Daarnaast gaan we met een deskundigenpanel in gesprek over onderwerpen zoals multi-connectiviteit, edge cloud infrastructuur op de Noordzee en internationalisering.

We hopen natuurlijk dat jij en je collega’s er 24 juni bij zijn, zodat we gezamenlijk iets kunnen doen aan het huidige gebrek aan digitale connectiviteit op de Noordzee, dat een rem zet op economische, ecologische en technologische kansen. Voel je vrij om deze uitnodiging door te sturen naar anderen die naar jouw mening ook een bijdrage kunnen leveren. Heb je vooraf al bepaalde vragen of suggesties voor dit event? Geef ze gerust door via de mail.

Ben je van plan om te komen? Geef dit dan graag door via cfns@rws.nl, zodat we rekening kunnen houden met je komst. Het programma start om 13.00 uur en duurt tot ongeveer 17:00 uur en vindt plaats in het gebouw Deltahoek naast de Haringvlietdam (Haringvlietplein 2, 3251 LD Stellendam). Vanaf 12 uur ben je welkom voor een broodje.