Noordzeedagen 2021: De Noordzee: Kansrijk en Kostbaar

De Noordzeedagen 2021 vinden online plaats op 7 en 8 oktober. Wanneer u zich inschrijft voor de Nieuwsbrief Noordzeedagen 2021 wordt u op de hoogte gehouden van het programma en wanneer u zich kunt aanmelden.

In de afgelopen jaren was de balans tussen mogelijkheden en kwetsbaarheden van de Noordzee al regelmatig in beeld. Die balans is nu nog steeds hard nodig. We staan met elkaar aan de vooravond van grote ontwikkelingen en daarmee ook voor de uitdaging om de Noordzee te bewaren voor de toekomst. De Noordzee biedt veel kansen maar is ook kostbaar in haar kwetsbaarheid. We hebben maar één Noordzee. Voor die balans is kennis en dus kennisontwikkeling nodig. Die benodigde kennisontwikkeling voor de komende jaren willen we met elkaar identificeren in deze Noordzeedagen 2021: De Noordzee: Kansrijk en Kwetsbaar .

Meer informatie vindt u op www.noordzeedagen2021.nl

De Noordzeedagen

Het is een jaarlijks terugkerend tweedaags congres waar wetenschappers, beleidsmakers, het bedrijfsleven en andere belanghebbenden elkaar ontmoeten en informatie delen die betrekking heeft op onderzoek en gebruik van de Noordzee.

Dit jaar wordt dit event geheel online georganiseerd door Deltares samen met de Nederlandse onderzoeksinstituten (NIOZ, WMR en TNO),  RWS en de Community of Practice Noordzee.