SAVE THE DATE: iSea – Match of the Concepts 4 oktober 2018

Bent u als ondernemer, investeerder, student of namens het bedrijfsleven of de overheid betrokken bij de ontwikkelingen rond de Noordzee? Staan duurzaamheid en innovatie dikgedrukt in uw woordenboek? Of heeft u een innovatief idee rond de uitdagingen in deze gebieden? Blok dan 4 oktober 2018 in uw agenda. Dan organiseert Rijkswaterstaat de vierde editie van iSea - Match of the Concepts, dé pitchwedstrijd voor innovatieve ondernemers met een visie voor de Noordzee. Dit jaar zal iSea – Match of the Concepts plaatsvinden tijdens de Innovation Expo 2018 in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam.

De Noordzee is volop in beweging. Nieuwe activiteiten zoals windparken op zee, maricultuur en kunstmatige eilanden nemen ruimte in en gaan we zoeken we naar mogelijkheden van meervoudig ruimtegebruik. Ook staan we voor uitdagingen: uitputting en vervuiling van de Noordzee liggen namelijk op de loer. Rijkswaterstaat vindt het van groot belang om ook in de toekomst op duurzame wijze van de wateren gebruik te maken, hier zijn innovaties voor nodig.

Duurzame innovaties

Met iSea – Match of the Concepts wil Rijkswaterstaat duurzame innovaties rond de Noordzee stimuleren en vooruit helpen. Tijdens iSea – Match of the Concepts kunnen deelnemers hun nieuwe innovaties, kennis en ervaring delen. Het doel van de vierde editie is het matchen van duurzame innovatieve concepten tijdens de Innovation Expo 2018.

Match of the Concepts

Tijdens de Match of the Concepts geven vooraf gekwalificeerde innovatieve ondernemers een pitch over hun innovatie aan een jury van experts. Ook kunnen zij tijdens de Innovation Expo 2018 en door hun pitch een beroep doen op de kennis en expertise van de aanwezigen in de zaal. De winnaar krijgt een voucher voor het door ontwikkelen van de innovatie bij een kennisinstituut en één-op-één begeleiding vanuit de overheid bij de realisatie van het idee. Heb je een vernieuwend en duurzaam idee rond het duurzaam gebruik van de Noordzee. Doe dan mee aan de iSea - Match of the Concepts en breng jouw idee in de praktijk!

Wat biedt iSea – Match of the Concepts u?

  • Toegang tot een groot netwerk van ondernemers, investeerders en professionals uit het bedrijfsleven en de overheid
  • Verbinding maken met nieuwe ideeën én exposanten op de Innovation Expo 2018
  • Bij deelname pitchwedstrijd kans op het winnen van een innovatievoucher

Meedoen?

Vanaf 11 juni 2018 tot 31 augustus 2018 is het mogelijk om jouw innovatieve idee voor de Noordzee in te dienen. Meer informatie over de inschrijvingen is binnenkort te vinden op onze website www.rijkswaterstaat.nl/isea.

Heeft u vragen over iSea – Match of the Concepts? Mail dan naar isea@rws.nl.

Volg de ontwikkelingen op: www.rijkswaterstaat.nl/isea en www.innovatie-estafette.nl

Wat : iSea – Match of the Concepts 2018

Wanneer: 4 oktober 2018

Waar: Innovation Expo 2018, Rotterdam