iSea Match of the Concepts - 4 oktober

Innovatiecompetitie voor de Noordzee
 
4 oktober 2018 | Innovation Expo | RDM Onderzeebootloods Rotterdam

De aanmelding voor iSea 2018 is geopend. U komt toch ook naar dit netwerkevenement voor innovatieve ondernemers met een visie op een duurzame Noordzee? Rijkswaterstaat ontmoet u graag op 4 oktober 2018 tijdens de Innovation Expo.

De Noordzee is volop in beweging. Nieuwe activiteiten zoals windparken op zee, maricultuur en kunstmatige eilanden nemen ruimte in en maken meervoudig ruimtegebruik mogelijk. Ook staan we voor uitdagingen: uitputting en vervuiling van de Noordzee liggen namelijk op de loer. Rijkswaterstaat vindt het van groot belang om ook in de toekomst op duurzame wijze van de Noordzee gebruik te maken, hier zijn innovaties voor nodig.

Met iSea stimuleert Rijkswaterstaat duurzame innovaties rondom de Noordzee. Bent u als ondernemer, investeerder, student of namens het bedrijfsleven of de overheid betrokken bij de ontwikkelingen rond de Noordzee? Of staan duurzaamheid en innovatie dikgedrukt in uw woordenboek? Kom dan naar iSea 2018!

Aanmelden iSea 2018 + Innovation Expo

U bent van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn tijdens de Innovation Expo 2018.

iSea 2018 - Match of the Concepts Waar: Innovation Expo, RDM Onderzeebootloods, Rotterdam

Wanneer: 4 oktober 2018, 16.00 – 18.30 uur

Aanmelden als bezoeker voor iSea 2018!

Om iSea 2018 te bezoeken dient u ook geregistreerd te zijn als bezoeker van de Innovation Expo. Bekijk de website van de Innovation Expo 2018  voor uitgebreidere informatie over het programma van de Innovation Expo en voor het registreren als bezoeker.

Inschrijving innovatiecompetitie - HERINNERING

Ben of ken je iemand met een vernieuwend idee over het duurzaam gebruik van de Noordzee? De innovatiecompetitie iSea - Match of the Concepts zoekt nog kandidaten! De inschrijving is verlengd tot 6 september 2018. Inschrijven kan via www.rijkswaterstaat.nl/isea. De winnaar krijgt een innovatievoucher ter waarde van 10.000 euro te besteden bij één van de grote kennisinstituten: TNO, Deltares, Wageningen Marine Research of MARIN. Bovendien sponsoren zij een vergelijkbaar bedrag en krijgt de winnaar ondersteuning van dat instituut en één-op-één begeleiding vanuit de overheid bij de realisatie van het idee.

Heeft u vragen over het bezoeken van iSea 2018 of deelname aan de innovatiecompetitie Match of the Concepts? Mail dan naar isea@rws.nl